Sayısal Loto sonuçları! 30 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto 30 Ocak çekiliş sonuçları için az bir zaman kaldı. Bu akşam yapılacak Sayısal Loto çekilişi için heyecanlı bekleyişini sürdüren vatandaşlar, çekiliş sonuçlarını ve kazanan numaraları haberimizden öğrenebilecek.

Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam yapılan Sayısal Loto çekilişinde kazanan numaralar belli oldu mu?

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 30 OCAK

30 Ocak Cumartesi akşamı Star TV ekranında gerçekleştirilen çekilişte kazandıran numaralar 4-12-21-29-42-90 ve 51 joker numarası olarak belirlendi.

Sayısal Loto sonuçları! 30 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

ÇILGIN SAYISAL LOTO GÜNLERİ NE ZAMAN?

Şans oyunlarının kare ası olan Sayısal Loto, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 21.30'da çekiliyor. Sonuçlar Millipiyangoonline.com üzerinden canlı izlenebiliyor ve sorgulanabiliyor.

 

Sayısal Loto sonuçları! 30 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto 30 ocak sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.