Sayısal Loto sonuçları! 3 Nisan 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. 3 Nisan 2021 akşamı Milli Piyango İdaresi tarafından canlı olarak çekilişi yapılacak olan şans oyunu Sayısal Loto'da kazanan numaralar belli mi?

3 Nisan 2021 Sayısal Loto sonuçları heyecanla bekleniyor. Bu akşam yapılacak ılan çekilişle birlikte talihlilerin beklediği Sayısal Loto kazanan numaralar açıklanacak.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 3 NİSAN 2021

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam saat 21.30'da açıklanacak. Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek çekilişin ardından şanslı numaraları haberimiz içerisinden hızlıca öğrenebilir ve sorgulayabilirsiniz!

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu 3 Nisan Sayısal Loto sonuçları canlı yayında açıklandı

Sayısal Loto sonuçları! 3 Nisan 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! - Resim : 2

ÇILGIN SAYISAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ?

Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye tutarı 134.167.284 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

31 Mart sonuçları: 01, 03, 59, 83, 84, 88 + 37

Sayısal Loto sonuçları! 3 Nisan 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler TV8 3 nisan sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.