Sayısal Loto sonuçları! 3 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Sayısal Loto sonuçları 3 Mayıs 2021 sonuçları heyecanla bekleniyor. Haftanın üç günü Milli Piyango İdarsi tarafından çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto bu akşam 147 milyon TL büyük ikramiye ile talihlilerin iştahını kabartıyor. Bu akşam 21:30'da çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto'da kazanan numaralar belli mi?

3 Mayıs 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Bu akşam saat 21:30'da çekilişi yapılacak olan Çılgın Sayısal Loto'da talihlilerin gözü kulağı Milli Piyango İdaresi'nin canlı olarak yapacağı Sayısal Loto çekilişinde olacak.

147 milyon TL'yi aşmış durumda olan Sayısal Loto çekiliş sonuçları 3 Mayıs akşamı belli olacak.

SAYISAL LOTO 3 MAYIS 2021 SONUÇLARI

Haftanın ilk Çılgın Sayısal Loto çekilişi 3 Mayıs saat 21.30'da başlayacak. Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden ve Milli Piyango Online üzerinden Çılgın Sayısal Loto çekilişi takip edilebilecek.

24 Ekim Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! İşte kazandıran  numaralar… - Son dakika haberleri

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

 

Sayısal Loto sonuçları! 3 Mayıs Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 3 mayıs sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.