Sayısal Loto sonuçları! 22 Şubat 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu

Sayısal Loto sonuçları belli oldu. 22 Şubat 2021 Pazartesi akşamı Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto'da büyük ikramiye 114 Milyon TL'yi geçmiş durumda. Talihliler Sayısal Loto kazanan numaraları öğrenmek için sonuç sorgulama sayfalarına hücum edecek. Peki kazanan numaralar belli mi?

Sayısal Loto sonuçları bu akşam belli oldu. Sayısal Loto 22 Şubat çekilişi için talihlilerin gözü kulağı Milli Piyango İdare'nin bu akşam yapacağı canlı çekilişte. Çekiliş sonrası ise kazanan numaraları kuponlarında görmek isteyenler, hem online hem de bayilerden bilet sorgulama yapabiliyor.

Sayısal Loto sonuçları 22 Şubat Pazartesi: 23, 35, 59, 64, 75, 81 + 66

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 22 ŞUBAT 2021

Haftanın üç günü; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi akşamları çekilişi gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'da haftanın ilk çekilişi bu akşam gerçekleşecek. Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21.30 canlı olarak www.millipiyangoonline.com MP TV aracılığıyla takip edilecek. Sonuçlar açıklandığında haberimizde olacak.

24 Ekim Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! İşte kazandıran  numaralar… - Son dakika haberleri

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto bayilerden, www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango uygulaması üzerinden oynanabiliyor. Her kolon için 90 numara arasından 6 numara seçilmesi gerekiyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ONLİNE OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayısal Loto sonuçları! 22 Şubat 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçları 22 şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.