AÇIKLANDI! Sayısal Loto sonuçları! 21 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar...

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. Bu akşam çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto'da büyük ikramiye tutarı 81.509.613 TL. ikramiyeler talihlilerini bekliyor. Seda Sayan'ın canlı sunduğu Sayısal Loto kazanan numaralar ve en hızlı çekiliş sonuçları haberimizde.

Sayısal Loto sonuçları bu akşam belli olacak. Milli Piyango İdaresi'nin canlı çekilişle her Cumartesi talihlilerini belirlediği Sayısal Loto kazanan numaralar haberimizde.

 SAYISAL LOTO SONUÇLARI 21 KASIM

Çılgın Sayısal Loto sonuçları Tv8 ekranlarında saat 21.45'te gerçekleştirildi. Seda Sayan'ın sunumuyla yapılan çekilişe Sisal Şans yetkilileri ve noter heyeti eşlik etti. İşte şanslı numaralar...

Sayısal Loto sonuçları 21 Kasım Cumartesi: 17, 46, 61, 66, 78, 83 + 09

SAYSAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ, BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Sayısal Loto’da devreden büyük ikramiye tutarı 81.509.613 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

AÇIKLANDI! Sayısal Loto sonuçları! 21 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar... ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.