Sayısal Loto sonuçları! 20 Şubat 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları belli oldu! Cuma akşamlarının en çok oynanan şans oyunu Sayısal Loto bu akşam 20:45'da Alp Kırşan'ın sunumuula canlı olarak çekilecek. Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralara göre de talihliler ikramiyelerine kavuşacak.

Sayısal Loto bu akşam çekiliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam canlı çekilişi yapılacak olan ve kazanan numaralar ile talihlilerin ikramiyelerini alacağı Sayısal Loto çekiliş akşamında ikramiye tutarı ise 113 milyon TL'yi geçmiş durumda. Peki Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 20 ŞUBAT 2021

20 Şubat Cumartesi Sayısal Loto sonuçları belli dolu!

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu 20 Şubat Sayısal Loto sonuçları sayfası

Sayısal Loto sonuçları! 20 Şubat 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! - Resim : 2

ÇILGIN SAYISAL LOTO DEVİRLİ İKRAMİYE NE KADAR?

Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye tutarı 113.091.227 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

17 Şubat sonuçları: 10, 12, 57, 75, 80, 83 + 25

ÇILGIN SAYISAL LOTO'DA

Birinci kategori olan "6 bilen", kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan "5+1 bilen", kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ve 6'ıncı rakamın "Joker" rakamına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan "5 bilen", kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ancak 6'ıncı rakamın "Joker" rakamından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan "4 bilen", kazanan kombinasyonun 4 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan "3 bilen", kazanan kombinasyonun 3 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan "2 bilen", kazanan kombinasyonun 2 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

 

Sayısal Loto sonuçları! 20 Şubat 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto çekiliş sonuçları 20 şubat sayısal loto ikramiye sonuç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.