Sayısal Loto sonuçları! 20 Ocak Çarşamba Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları için talihlilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. 20 Ocak Çarşamba akşam çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar da belli oldu. Vatandaşların Sayısal Loto'da kazanan numaraları arayışı da sürüyor.

Sayısal Loto çekiliş sonuçları bu akşam belli olacak. 20 Ocak akşamı Milli Piyango İdaresi tarafından canlı olarak çekilişi yapılan ve talihlilerine milyonlar kazandıran oyun Çılgın Sayısal Loto'da kazandıran numaralar da belli oldu.

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam saat 21.30’da açıklanacak. Sisal Şans ve noter heyeti huzurunda gerçekleştirilen çekilişte şanslı numaralar şöyle oldu:

Sayısal Loto sonuçları 20 Ocak Çarşamba: 19, 24, 39, 61, 63, 73 + 06

2 Mayıs Sayısal Loto sonuçları açıklandı… İşte 2 Mayıs Sayısal Loto şanslı  numaraları… - Son dakika haberleri

Bu akşam gerçekleşecek olan çekiliş saat 21.30'da canlı yayınlanacak. Çılgın Sayısal Loto çekişini www.millipiyangoonline.com MP TV aracılığıyla takip edebilirsiniz.

ONLİNE ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sayısal Loto sonuçları! 20 Ocak Çarşamba Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.