Sayısal Loto sonuçları! 2 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. Bu akşam canlı çekilişi yapılacak olan ve talihlilerine büyük ikramiyeler kazandıran Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu.

Sayısal Loto sonuçları merak ediliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişi yapılan ve kazandırdığı milyonlarla oldukça büyük rağbet gören Sayısal Loto kazanan numaralar haberimizde.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 2 ARALIK

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Büyük ikramiye havuzu 85.034.752 TL'nin üzerine çıktığı oyunda şans oyunu severler yoğun katılım gösterdi. İşte bu akşamın şanslı numaraları...

Sayısal Loto sonuçları 2 Aralık Çarşamba: 29, 32, 36, 46, 72, 77 + 45 (Joker)

Sayısal Loto sonuçları! 2 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

SAYSAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ, BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Sayısal Loto’da devreden büyük ikramiye tutarı 85.034.752 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

30 Kasım sonuçları: 07, 08, 22, 48, 57, 87 + 32 (Joker)

Sayısal Loto sonuçları! 2 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçlaru
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.