Sayısal Loto sonuçları! 19 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları bu akşam belli oluyor. Talihlilerin büyük ikramiyeyi beklediği ve canlı çekilişi 19 Aralık Cumartesi akşamı yapılacak olan Sayısal Loto kazanan numaralar haberimizde.

Sayısal Loto sonuçları 19 Aralık çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango İdaresi tarafından Cumartesi akşamı çekilişi yapılan Sayısal Loto kazanan numaralar hangileri?

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 19 ARALIK

Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek çekiliş saat 21:45’te başlayacak. Yaklaşık 5 dakika sürecek çekilişin ardından talihli numaralar sisteme yüklenecek ve bilet sorgulama işlemleri başlayacak.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI MİLLİPİYANGOONLİNE'DA - TIKLA / ÖĞREN

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazaabilirsin.

Çılgın Sayısal loto çekiliş sonuçları bugün açıklanıyor! 19 Aralık Çılgın Sayısal loto çekilişi saat kaçta yapılacak

Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı rakamın “Joker” rakamına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı rakamın “Joker” rakamından farklı olduğu kombinasyonlardır.Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Sayısal Loto sonuçları! 19 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçları 19 aralık sayısal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.