Sayısal Loto sonuçları! 18 Ocak 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. 18 Ocak 2021 Pazartesi akşamı çekilişi yapılan ve talihlilerine büyük ikramiyeler kazandıran Sayısal Loto'da kazanan numaralar belli mi?

Sayısal Loto çekilişi bu akşam yapıldı. Milli Piyango İdaresi tarfından 18 Ocak Sayısal loto çekilişi için vatandaşalar araştırmalara da başaldı. İşte son sonuçları..

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 18 OCAK

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam saat 21.30’da açıklandı. Sisal Şans yetkilileri ve noter heyeti huzurunda gerçekleştirilen çekilişe kolay yoldan para kazanmak isteyenler yoğun katılım gösterdi. İşte şanslı numaralar...

Sayısal Loto sonuçları 18 Ocak Pazartesi: 23, 29, 43, 68, 88, 90 + 85 (Joker)

Sayısal Loto sonuçları! 18 Ocak 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

SAYSAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ, BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Sayısal Loto’da devreden büyük ikramiye tutarı 98.721.229 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

16 Ocak Pazartesi sonuçları: 43, 71, 73, 75, 86, 88 + 79 (Joker)

Sayısal Loto sonuçları! 18 Ocak 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.