Sayısal Loto sonuçları! 17 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Sayısal Loto 17 Nisan 2021 çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Cumartesi akşamları Alp Kırşan'ın sunumuyla gerçekleşen Sayısal Loto çekilişinde bu akşam büyük ikramiye 140 milyon TL'yi aşmış durumda. TV8 ekranında canlı olarak çekilişi yapılacak olan Çılgın Sayısal Loto kazanan numaralar belli mi?

Sayısal Loto kuponu yapmmış milyonlarca kişinin gözü kulağı bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından canlı olarak yapılacak Çılgın Sayısal Loto çekilişinde olacak. Alp Kırşan'ın sunumu ve tv8 ekranında canlı olarak ekrana gelecek olan Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli olduğunda talihliler de ikramiyelerini alabilecekler. Peki 17 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi?

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 17 NİSAN 2021

Sisal Şans ve Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düznelenen Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam saat 21.30'da açıklanacak. Noter heyeti huzurunda yapılan çekilişin sonuçları belli olur olmaz haberimiz içerisine ekleyebilirsiniz.

Sayısal Loto sonuçları! 17 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

ÇILGIN SAYISAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ?

Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye tutarı 140.858.200 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

14 Nisan sonuçları: 02, 04, 21, 37, 63, 73 + 81

SAYISAL LOTO'DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Sayısal Loto'nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto'nun oyun kuralları şöyle:

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

Çılgın Sayısal Loto; "millipiyangonline.com" üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

 

Sayısal Loto sonuçları! 17 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Loris Karius Sayısal Loto sayısal loto sonuçları 17 nisan sayısal loto çekiliş sonuçlarıu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.