Sayısal Loto sonuçları! 16 Kasım Sayısal Loto çekilişi ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. Bu akşam canlı çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto kazanan numaralar talihliler tarafından araştırılmaya başlandı. Seda Sayan'ın sunumuyla gerçekleşen Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar haberimizde.

Sayısal Loto sonuçları merak ediliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından Pazartesi akşamları çekilişi yapılan Sayısal Loto kazanan numaralar haberimizde.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 16 KASIM PAZARTESİ

Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.30'da açıklandı. Toplamda 80 milyon TL'nin üzerinde büyük ikramiyenin yer aldığı çekilişe Sisal Şans yetkilileri ve noter heyeti eşlik etti. İşte şanslı numaralar...

Sayısal Loto sonuçları 16 Kasım Pazartesi: 29, 33, 39, 49, 56, 89 + 19 (Joker)

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

14 Kasım sonuçları: 01, 06, 14, 15, 30, 72 + 22 (Joker)

Sayısal Loto sonuçları! 16 Kasım Sayısal Loto çekilişi ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.