Sayısal Loto sonuçları! 14 Kasım Sayısal Loto çekilişi ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. Bu akşam canlı çekilişi yapılan Sayısal Loto kazanan numaralar vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Seda Sayan'ın sunumuyla gerçekleşen Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi?

Sayısal Loto sonuçları merak ediliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişi bu akşam yapılacak olan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar haberimizde.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 14 KASIM CUMARTESİ

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Saat 21.45'te Seda Sayan'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında gerçekleştirilen çekilişe Sisal Şans yetkilileri ve noter heyeti eşlik etti. İşte şanslı numaralar...

Sayısal Loto sonuçları 14 Kasım Cumartesi: 01, 06, 14, 15, 30, 72 + 22 (Joker)

Sayısal Loto sonuçları! 14 Kasım Sayısal Loto çekilişi ve kazanan numaralar belli oldu!

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

11 Kasım sonuçları: 12, 20, 38, 72, 74, 87 + 14 (Joker)

Sayısal Loto sonuçları! 14 Kasım Sayısal Loto çekilişi ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçlaruı 14 kasım sayısal loto
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.