Sayısal Loto sonuçları! 13 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto 13 Ocak 2021 çekilişi için geri sayım devam ediyor. Milli Piyango İdaresi'nin bu akşam yapılacak Sayısal Loto çekilişi sonuçlarını merak edenler araştırmalarına başladı. Peki, Sayısal Loto kazanan numaralar belli mi?

Çarşamba akşamlarının sonucu en çok merak edilen oyunlarından Sayısal Loto 13 Ocak Çarşamba çekiliş sonuçları belli oldu mu? Talihlilerine her hafta milyonlar kazandıran Sayısal Loto'da bu akşam verilecek ikramiye göz dolduruyor.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 13 OCAK

MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat 21.30’da belli oldu! Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek çekilişe şans oyunu severler yoğun katılım gösterdi. İşte şanslı numaralar...

Sayısal Loto sonuçları 13 Ocak Çarşamba: 18, 28, 41, 57, 71, 88 + 58 (Joker)

2 Mayıs Sayısal Loto sonuçları açıklandı… İşte 2 Mayıs Sayısal Loto şanslı  numaraları… - Son dakika haberleri

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgn Sayısal Loto yeni dönemde bayilerin yanı sıra online olarak da oynanabiliyor. www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango uygulaması üzerinden oynanabilen Çılgın Sayısal Loto'da 90 sayı içerisinden 6 sayıyı tahmin etmek gerekiyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayısal Loto sonuçları! 13 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçları 13 ocak sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.