Sayısal Loto sonuçları! 13 Mart 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

13 Mart 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Cumartesi günlerinin en çok oynanan şans oyunu Sayısal Loto'da büyük ikramiye 120 milyon TL'yi aşmış durumda. Talihlilerin gözü kulağı ise saat 21:00'da gerçekleşecek Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralarda...

Sayısal Loto'da bu akşam çekiliş heyecanı yaşanıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı olarak saat 21:00'da çekilişi yapılacak olan Çılgın Sayısal Loto kazanan numaralar belli mi?

13 Mart Çılgın Sayısal Loto sonucuna göre şanslı rakamlar şöyle: 11, 19, 25, 32, 54, 71. Joker: 61

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 13 MART 2021

13 Mart Çılgın Sayısal Loto'nun çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimizdeki yerni alacaktır. Bugün saat 21:00'da gerçekleştirilecek Çılgın Sayısal Loto sonuçlarını Milli Piyango Tv YouTube kanalı hesabı üzerinden takip edebilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR? YENİ KURALLAR NELER?

Milli Piyango'nun yenilenen Çılgın Sayısal Loto oyununda, 90 rakam arasından 6 rakam seçilerek kupon oluşturulabiliyor. Aynı zamanda internet üzerinden de oynanan oyunda hızlı seçme özelliği ile 6 şanslı rakamı otomatik olarak rastgele çift ya da tek sayı şekilde belirlenebiliyor.

Sayısal Loto sonuçları! 13 Mart 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Yenilikler arasında bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek şansını arttırmak isteyenler sistem oyununu, çoklu oyun kombinasyonlarını oluşturabiliyor.

Çılgın Sayısal Loto, online olarak millipiyango.com.tr adresinden ve satış noktalarından oynanabiliyor.

1den 90a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmaya dayalı bir oyun olan Çılgın Sayısal Lotoda en az 2, en fazla ise 6 adet sayıyı bilenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor.

 

Sayısal Loto sonuçları! 13 Mart 2021 Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçları 13 mart sayısal loto çekiliş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.