Sayısal Loto sonuçları! 12 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

12 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı olarak yapılacak çekiliş sonrası ikramiyeler de sahiplerini bulacak. Peki Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi?

Büyük ikramiyenin 138 milyon TL'yi aştığı Çılgın Sayısal Loto bu akşam çekiliyor. 12 Nisan akşamı talihlilerin gözü kulağı Milli Piyango'nun canlı çekilişinde olacak. Kazanan numaralar haberimizde.

SAYISAL LOTO 12 NİSAN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam saat 21.30'da açıklanacak. Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek çekilişin ardından şanslı numaraları haberimiz içerisinden hızlıca öğrenebilir ve sorgulayabilirsiniz!

Sayısal Loto sonuçları! 12 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

ÇILGIN SAYISAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ?

Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye tutarı 138.876.968 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

10 Nisan sonuçları: 05, 21, 30, 43, 45, 60 + 39

Sayısal Loto sonuçları! 12 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 12 nisan sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.