Sayısal Loto sonuçları! 12 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları merak ediliyor. Bu akşam çekilişi yapılan ve talihlilerine devreden büyük ikramiyeyi kazandırması beklenen Sayısal Loto kazanan numaralar ve çekiliş sonuçları belli olduğu anda haberimizde.

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. 12 Aralık Sayısal Loto sonuçları ve kazanan numaralar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu akşam çekiliş sonuçları belli olacak.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 12 ARALIK 2020

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam saat 21.45’de Seda Sayan’ın sunumuyla Tv8 ekranlarında açıklanacak. Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek çekilişin ardından şanslı numaraları haberimiz içerisinden hızlıca öğrenebilir ve sorgulayabilirsiniz!

SAYSAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ, BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Sayısal Loto’da devreden büyük ikramiye tutarı 87.504.231 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

Sayısal Loto sonuçları! 12 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

9 Aralık sonuçları: 09, 13, 27, 53, 62, 90 + 24 (Joker)

Sayısal Loto sonuçları! 12 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.