Sayısal Loto sonuçları! 11 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları için son yarım saat. 11 Ocak 2021 Sayısal Loto çekilişi yapıldı. Vatandaşların ellerindeki kuponlarla heyecanlıo bekleyişi sona erdi. Peki, Sayısal Loto sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Sayısal Loto sonuçları için artık çok az bir vakit kaldı. Bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto kazanan numaralar haberimizde.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 11 OCAK

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Saat 21.30'da Sisal Şans yetkilileri huzurunda gerçekleştirilen çekiliş 'millipiyangoonline.com' adresi üzerinden yayınlandı. İşte şanslı numaralar...

Sayısal Loto 11 Ocak Pazartesi sonuçları: 06, 20, 32, 54, 73, 88 + 11 (Joker)

SAYSAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ, BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Sayısal Loto’da devreden büyük ikramiye tutarı 95.782.844 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

24 Ekim Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! İşte kazandıran  numaralar… - Son dakika haberleri

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

11 Ocak sonuçları: 08, 32, 33, 62, 82, 83 + 43 (Joker)

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI MİLLİ PİYANGO ONLİNE’DA’!

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Çılgın Sayısal Loto; “millipiyangonline.com” üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

 

 

Sayısal Loto sonuçları! 11 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.