Sayısal Loto sonuçları! 10 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Sayısal Loto 10 Nisan Cumartesi çekilişi merakla bekleniyor. Çılgın Sayısal Loto ikramiyesinin 137 milyon TL'yi aşması vatandaşların iştahını kabartıyor. TV8 ekranında canlı çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar belli mi?

Çılgın Sayısal Loto bu akşam çekiliyor. Haftanın 3 günü çekilişle belirlenen sayısal loto numaraları talihlilerine büyük ikramiyeler vaad ediyor. 137 milyonluk büyük ikramiyenin çekilişi ise 10 Nisan 2021 Cumartesi akşamı sahibini bulmak için çekilecek.

Sayısal Loto 10 Nisan çekilişi saat 20:45'te yapılacak. Alp Kırşan'ın sunumuyla gerçekleşecek çekilişle birlikte 137 milyon tutarındaki büyük ikramiye de sahibini bulacak.

Demirören'e geçen Sayısal Loto'nun ilk çekilişinde şaşırtan sayılar! -  Ege'ye Bakış

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ 10 NİSAN 2021

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sistem Oyunu

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangoonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Sayısal Loto sonuçları! 10 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto 10 nisan çekilişi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.