Sayısal Loto sonuçları! 1 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

1 Şubat 2021 Sayısal Loto sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı olarak bu akşam çekilişi yapılan Sayısal Loto'da kazanan numaralara kuponlarında yer veren talihliler, Sayısal Loto sonuçlarını haberimizden öğrenebilecekler.

Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. Bu akşam canl çekilişi yapılan ve kazanan numaraları belli olduğu Sayısal Loto'da ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta?

Çılgın Sayısal Loto'da 1 Şubat çekilişi bu akşam yapıldı. Büyük ikramiyenin yaklaşık 105 milyon TL olacağı Sayısal Loto kazanan numaralar ise haberimize.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 1 ŞUBAT 2021

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü ve Sisal Şans tarafından düzenlenen Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat 21.30’da açıklandı. İşte şanslı numaralar...

Sayısal Loto sonuçları 1 Şubat Pazartesi: 15, 51, 55, 60, 62, 90 + 11

Sayısal Loto sonuçları! 1 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

SAYSAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ, BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Sayısal Loto’da devreden büyük ikramiye tutarı 104.744.420 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

30 Ocak Cumartesi: 04, 12, 21, 29, 42, 90 + 51

SAYISAL LOTO’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Çılgın Sayısal Loto; “millipiyangonline.com” üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

 

Sayısal Loto sonuçları! 1 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto 1 şubat sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.