Sayısal Loto çekiliş sonuçları! 15 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto çekilişi bu akşam yapılıyor. Büyk ikramiyenin 111 milyon TL'nin üzerinden olan 15 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre talihliler kazanan numaraları merak ediyor. Online ve bayilerden oynanabilen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları haberimizde.

Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından canl çekilişi yapılarak kazanan numaraların belli olacağı Sayısal Loto 15 Şubat çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar sonucu 111 Milyon TL'nin üzerinden ikramiye sahiplerini bulacak.

Sayısal Loto sonuçları 15 Şubat Pazartesi: 08, 11, 16, 47, 64, 87 + 15

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 15 ŞUBAT

15 Şubat Pazartesi akşamı canlı olarak çekilişinin yapılacağı Sayısal Loto'da kazanan numaralar ve çekiliş sonuçları haberimizde güncellencektir. Sayısal Loto çekilişi saat 21:30'da.

Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat kaçta? Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye 111 milyon TL...

MİLLİ PİYANGO ONLİNE ÜZERİNDEN ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:
Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sistem Oyunu

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

 

Sayısal Loto çekiliş sonuçları! 15 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto çekiliş sonuçları 15 şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.