Sayısal Loto çekiliş sonuçları! 13 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. 13 Şubat Cumartesi akşamı canlı çekilişi yapılan ve kazanan numaraların belirlendiği Sayısal Loto bu akşam çekildi. İşte sonuçlar.

Sayısal Loto sonuçları için heyecan dorukta. Her Cumartesi akşamı Milli Piyango idaresi tarafından canlı çekilişi yapılan ve kazanan numaraların talihlilerine büyük ikramiyeler verdiği Sayısal Loto çekiliş sonuçları haberimizde.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI!

Sayısal Loto çekiliş sonuçları! 13 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam saat 21.30'da açıklanacak. Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek çekilişin ardından şanslı numaraları haberimiz içerisinden hızlıca öğrenebilir ve sorgulayabilirsiniz!

 

ÇILGIN SAYISAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ?

Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye tutarı 109.908.719 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek çekiliş ile beraber büyük ikramiyenin talihlileri aranacak.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

10 Şubat sonuçları: 21, 24, 31, 38, 46, 71 + 10

Sayısal Loto çekiliş sonuçları! 13 Şubat Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.