Sayısal Loto 26 Eylül Çekiliş Sonuçları Açıklandı! Çılgın Sayısal Loto Sonuç Sorgulama Ekranı...

26 Eylül Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı sorusu da çekiliş saatinin yaklaşmasıyla sorgulanmaya başlandı. MPİ ve Sisal Şans ortaklığında yapılan ve Pazartesi akşamı saat 21:30'da yapılan Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranıyla haberimizde. İşte detaylar...

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları haberimizde. 26 Eylül 2022 Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. Milli Piyango Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan çekilişle birlikte 142 milyon TL'lik büyük ikramiye de sahibini bulunuyor. Haftalardır devreden ikramiye bu akşam talihlisini bulabilir.

Pazartesi günleri çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto, 26 Eylül 2022 Pazartesi saat 21:30'da yapılacak canlı çekilişle birlikte kazandıran numaraları belirliyor. Çekiliş sonuçları da millipiyangoonline.com'da yer alıyor.

Kazandıran numaralar; 40-44-66-82-84-87 Joker-47 SüperStar-75 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 144 milyon büyük ikramiye devretti.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI SORGULAMA TIKLAYINIZ

Sayısal Loto 26 Eylül Çekiliş Sonuçları Açıklandı! Çılgın Sayısal Loto Sonuç Sorgulama Ekranı... ile ilgili etiketler Sayısal Loto sonuçlar sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.