Sayın İmamoğlu bu ne hal?

Salgının başladığı günlerde sefer sayılarını düşürdüğü için İETT otobüsü hınca hınç dolunca İBB sözcüsü Murat Ongun "Organize kötülük" demiş ve Fazilet Durağı'ndan onlarca kişinin bindiğini ileri sürüp yolcuları da trol olmakla suçlamıştı. Sonradan yalan olduğu ortaya çıkan bu söyleme İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da sahip çıkmıştı. Şimdi izleyeceğiniz görüntüler ise bugün İstanbul Bağcılar'da tramvayda çekildi. Şimdi merak edilen bu rezalete İmamoğlu ve Ongun'un, hangi organize kılıfı bulacağı.

Kabataş-Bağcılar hattında çalışan tramvayda bugün sosyal mesafe adına tam bir rezalet yaşandı.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda İBB'nin kontrolünde olan tramvayda salgın nedeniyle toplu taşıma araçlarında uyulması gereken sosyal mesafe kuralının hiçe sayıldığı ortaya çıktı. 

Görüntüyü Twitter'da yayımlayan kullanıcı, "Rezalet!!!! Bu görüntüler, Kabataş/Bağcılar Tramvay hattında çekildi... @Ekrem_İmamoğlu keşke Benitti’nin sahte tablosuna gösterdiği hassasiyeti, istanbullu’nun sağlığına da gösterseydi." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Sayın İmamoğlu bu ne hal?

Şimdi merak edilen salgının başladığı tarihte İETT otobüsünde yaşanan benzer görüntüler için organize kötülük ve anlaşıp aynı duraktan binen troller diyen İBB sözcüsü Murat Ongun ve Başkan Ekrem İmamoğlu'nun bu görüntüler karşısındaki savunması ne olacak?

 

Sayın İmamoğlu bu ne hal? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu tramvay Bağcılar Kabataş Murat Ongun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.