“Sayım’ın Bavulu”nda kitap, seyahat ve lezzet maceraları!

Yazar Ajanı Sayım Çınar ve Yazar Selahattin Yusuf ile “Sayım'ın Bavulu”, yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında.

Yusuf ile Çınar'ın kültür sanat dünyasının nabzının tutulduğu “Sayım'ın Bavulu” programının yeni bölümünde, edebiyat dünyasındaki yeniliklerin yanı sıra Çınar'ın Almanya'daki turistik gezileri konuşuldu.

Orhan Pamuk, Ahmet Ümit gibi Türk yazarların yurtdışında hayranlıkla okunan kitaplarından yazarların romanlarında kullandıkları popüler unsurlara kadar pek çok başlığa değinilen "Sayım'ın Bavulu”SuperHaber YouTube kanalında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

“Sayım’ın Bavulu”nda kitap, seyahat ve lezzet maceraları! ile ilgili etiketler Almanya Berlin Yazar Orhan Pamuk sayımın bavulu selahattin yusuf Sayim çınar gezi Ahmet Ümit beethoven
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.