Saygı Öztürk canlı yayında ağladı

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ün Bahar Ayvazoğlu ve eşi hakkındaki yazıları üzerine iddiaları yalanlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır" diye tepki göstermişti. Saygı Öztürk KRT'de katıldığı yayında, Soylu'ya yanıt verirken gözyaşlarını tutamadı.

Gazeteci Saygı Öztürk, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ve AK Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun özel hayatlarına ilişkin bir yazı kaleme almıştı. 

Bu yazıya tepki gösteren ve iddiaları yalanlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Öztürk'e, "İnsanlık görevimi yapıyorum
Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur
Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır
Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı
Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır" sözleri ile tepki göstermişti. 

Saygı Öztürk canlı yayında ağladı

Saygı Öztürk bu akşam KRT TV canlı yayınındaydı. Soylu'nun sözleri hatırlatılıp ne cevap vereceği sorulan Öztürk bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Öztürk, "Bir bakan böyle dememesi lazım... Kendim için değil ülkem için üzülüyorum. Gazeteciler bunu hak etmiyor. Benim namusumu tartacak bakanın olmaması lazım" dedi... 

Saygı Öztürk canlı yayında ağladı - Resim : 2

Saygı Öztürk canlı yayında ağladı ile ilgili etiketler Saygı Öztürk Süleyman Soylu krt tv bahar ayvazoğlu ali ayvazoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.