Savunma Sanayii'nde rekor ihracat! Bir yılda yüzde 50'ye yakın arttı

Küresel savunma sektörünün parlayan yıldızı Türkiye başarıya doymuyor. Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, “Savunma ve havacılık sektörümüz yılın ilk 3 ayında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 48.6’lık artışla 961 milyon dolar ihracat gerçekleştirdi” diyerek emeği geçen herkesi tebrik etti.

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin hedeflerinin yüksekliğini gözler önüne seren bir açıklama yaptı.

'EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDİYORUM, ANCAK...'

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Savunma ve havacılık sektörümüz yılın ilk 3 ayında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 48.6’lık artışla 961 milyon dolar ihracat gerçekleştirdi. Emeği geçenleri tebrik ediyorum, ancak hedeflerimiz için daha fazla çalışmamız gerektiğini bir kez daha vurguluyorum” ifadelerini kullandı.

Savunma Sanayii'nde rekor ihracat! Bir yılda yüzde 50'ye yakın arttı ile ilgili etiketler Türk havacılık savunma tebrik ismail demir
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.