Savunma sanayii içinde FETÖ temizliği: Bu soruşturma genişleyecek!

SuperHaber programcısı ve Hürriyet yazarı Nedim Şener ile SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar 'Memleket Aşkına'nın yeni bölümünde gündeme dair önemli konular ele alındı. Yarar, Savunma sanayii içinde FETÖ temizliği yapıldığını belirterek "Savunma sanayiine operasyon düzenlendi. İçinde eski FETÖ'cüler ve hala göreve devam edenler de var" dedi.

İki usta isim SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı ve Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde bir araya geldi. 

"BU SORUŞTURMA GENİŞLEYECEK"

Savunma sanayii içinde FETÖ operasyonu düzenlediğini belirten Yarar, "Savunma sanayiine operasyon düzenlendi. İçinde eski FETÖ'cüler ve hala göreve devam edenler de var. Bu soruşturma genişleyecek, büyük bir temizliğe doğru gidiliyor!" dedi. 

 

 

Savunma sanayii içinde FETÖ temizliği: Bu soruşturma genişleyecek! ile ilgili etiketler Mete Yarar soruşturma FETÖ savunma sanayii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.