Savunma Sanayii Başkanı Demir açıkladı: İlk AKSUNGUR teslim edildi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, TUSAŞ tarafından üretilen milli SİHA Aksungur'un testlerinin başarıyla tamamlanarak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini açıkladı. Demir, yaptığı açıklamada teslim edilen SİHA'nın 50 saat maksimum uçuş kapasitesine sahip olduğunu söyledi.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Demir, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Birazdan yeni bir müjdemiz olacak, beklemede kalın" dedi.

BİRKAÇ DAKİKA SONRA MÜJDE GELDİ

Demir, birkaç dakika sonra yaptığı açıklamada ise müjdeyi paylaştı. Savunma Sanayii Başkanı Demir, TUSAŞ'ın ürettiği milli SİHA AKSUNGUR'un Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini söyledi. Demir, teslim edilen SİHA'NIN 75 kilogram faydalı yük kapasitesine ve maksimum 50 saat uçuş süresine sahip olduğuna dikkat çekti.

İşte Demir'in o paylaşımı:

 

Savunma Sanayii Başkanı Demir açıkladı: İlk AKSUNGUR teslim edildi ile ilgili etiketler İsmail Demir aksungur teslim deniz kuvvetleri komutanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.