Milli Savunma Bakanı'ndan kritik Yunanistan ve İngiltere teması!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Karargahı’nda Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Bakan, öncesinde de İngiliz mevkidaşıyla bir araya geldi.

Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı'nda Afganistan, Rusya, Çin ve NATO-AB ilişkileri gibi konuları ele almak üzere NATO Savunma Bakanları bir araya geldi.

YUNANİSTAN'A TÜRKİYE DAVETİ

Türkiye’yi temsilen toplantılara katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanı'ndan kritik Yunanistan ve İngiltere teması!

Savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunulan ikili görüşmede, Bakan Akar tarafından, Türkiye ve Yunanistan arasında güven ve güven artırıcı önlemler çerçevesinde Ankara’da yapılması planlanan dördüncü toplantı için Yunan heyetin beklendiği ifade edildi.

İNGİLİZ MEVKİDAŞIYLA DA BİR ARAYA GELDİ

Türkiye’yi temsilen toplantılara katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İngiltere Savunma Bakanı Wallace ile de bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı'ndan kritik Yunanistan ve İngiltere teması! - Resim : 2

Görüşmede, ikili ve bölgesel savunma, güvenlik ile savunma sanayinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

 

Milli Savunma Bakanı'ndan kritik Yunanistan ve İngiltere teması! ile ilgili etiketler NATO Yunanistan İngiltere Brüksel hulusi Akar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.