Savcının oğlu ateş açtı...

İstanbul Ataköy'de 9 katlı binadan parka doğru ateş açıldığı ihbarı polisi alarma geçirdi. Olayda 2 kişi yaralandı. 9 katlı binada hakim ve savcı lojmanları bulunduğu, bir savcının oğlunun parkta tartıştığı kişilere ateş açtığı iddia ediliyor.

Ataköy'de bir binadan parka doğru ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 5. Kısım Dumlupınar Sokak'ta bulunan, hakim ve savcı lojmanlarının bulunduğu belirtilen 9 katlı bir binanın 7. katındaki evin penceresinden parka doğru pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu, 2 kişi hafif yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

atakAy1

SAVCININ OĞLU ATEŞ AÇTI İDDİASI

DHA'nın haberine göre silah kullanan kişinin lojmanda kalan bir savcının oğlu olduğu iddia ediliyor.

Olayın parkta yaşanan tartışmadan kaynaklandığı, tartışmanın tarafı olan savcınının oğlunun, tartıştığı kişilere evinden aldığı silahla ateş ettikten sonra tekrar eve girdiği öne sürülüyor.

Polis savcının oğlunu teslim almak için lojmana girdi.

GÖZALTINA ALINDI

Bir savcının oğlu olduğu öne sürülen şüpheli gözaltına alınarak Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri parkta inceleme yaptı. Ayrıca, parkta bulunan kafenin camlarının kırıldığı görüldü.

Öte yandan, parkta kız arkadaşıyla tartışan şüphelinin burada bulunanlar tarafından uyarıldığı iddia edildi. Şüphelinin daha sonra eve gittiği ve pencereden parkta bulunanlara ateş açtığı ileri sürüldü.

Savcının oğlu ateş açtı... ile ilgili etiketler polis ataköy ateş açıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.