Savcı Sayan'dan Ermenistan'ı çıldırtacak hamle

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan son projesi ile Ermenistan'ı tam anlamı ile çıldırtacak. Bilindiği gibi Ermeniler için Ağrı Dağı sıradan bir yer değil. Ararat adını verdikleri Ağrı'nın kendilerine ait olduğunu ileri sürüyor. Sabahları ona bakıp güne başlıyorlar. Savcı Sayan'ın hamlesi de Ağrı Dağı ile ilgili. Sayan sosyal medya hesabından Büyük Ağrı'ya Türk ve Azerbaycan bayraklarının yansıtıldığı bir fotoğraf paylaşarak, bu projenin yakında hayata geçeceğini açıkladı.

Azerbaycan'ın Karabağ'ı özgürleştirmek için 27 Eylül'de başlattığı harekat sürerken, Ermenistan'a bir darbe de Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan vurmaya hazırlanıyor.

Sayan, sosyal medya hesabından Ağrı Dağı'na resmedilmiş Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının yer aldığı projeyi en kısa sürede hayata geçireceklerini duyurdu.

Ermenistan tarafından da görülen Ağrı Dağı'a her bakıldığında Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının görüleceğine dikkat çeken Sayan, ironi yaparak şunları söyledi:

"Ağrı Belediyesi olarak hızlı bir çalışma yapıyoruz. Yakında Ağrı Dağı'nın Ermenistan'a bakan tarafında bu görüntüyü göreceksiniz. Umarım cephede ki Ermenistan'a moral olur!"

Savcı Sayan'dan Ermenistan'ı çıldırtacak hamle

Savcı Sayan'dan Ermenistan'ı çıldırtacak hamle ile ilgili etiketler Savcı Sayan Ermenistan Azerbaycan Türk Ağrı Belediye Başkanı Ararat ağrı dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.