Savcı Sayan'dan Engin Özkoç'a sert yanıt! "Aşı lazımsa veterinerlik birimimiz seninle ilgilenecek"

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, aralarında ABD Başkanı Donalt Trump ve New York Valisi ile birçok sanatçının da olduğu ABD'de 371 kişiye maske yollamıştı. Bunu CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç "Şov" olarak niteledi. Özkoç'a, Sayan, "Muhatabım değilsin maske veya aşı ihtiyacin varsa talimat verdim belediyenin veterinerlik birimi seninle ilgilenecek... " sözleri ile tepki gösterdi. Sayan CHP'ye de Özkoç'u, Adana Sahra hastanesine bağlamaları tavsiyesinde bulundu...

AK Parti'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, ABD'de maske bulamadıklarından yakınan sanatçıların sesine kulak verdi.

Belediye bünyesinde üretilen maskelerden ABD'de aralarında Başkan Trump ile New York Valisi ve Belediye Başkanı'nın da bulunduğu 371 kişiye hediye gönderdi. 

Savcı Sayan'dan Engin Özkoç'a sert yanıt! "Aşı lazımsa veterinerlik birimimiz seninle ilgilenecek"

 Kutuların içine de bir mektup koyan Sayan'ın bu insani girişimine, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan "Şov" nitelemesi geldi. Özkoç'un "İşleri güçleri şov, yalan dolan... Bunlara ancak çevrelerindeki birkaç saf inanır... Halk beş kuruşsuz, maskesiz sokakta feryat ediyor. Saray zibidileri şov yapıyor. Maskeniz düşene kadar peşinizdeyiz!" sözlerine Sayan'ın tepkisi sert oldu. 

Ağrı Belediye Başkanı Sayan, "Anlaşılan son yediği yumruklardan çok kötü etkilenmiş.. Muhatabım değilsin maske veya aşı ihtiyacin varsa talimat verdim belediyenin veterinerlik birimi seninle ilgilenecek... CHP’den ricam aşı bulununcaya kadar bu hastayı Adana sahra hastanesine bağlamaları.." sözleri ile Özkoç'a tepki gösterdi. 

Savcı Sayan'dan Engin Özkoç'a sert yanıt! "Aşı lazımsa veterinerlik birimimiz seninle ilgilenecek" - Resim : 2

Savcı Sayan'dan Engin Özkoç'a sert yanıt! "Aşı lazımsa veterinerlik birimimiz seninle ilgilenecek" ile ilgili etiketler Savcı Sayan Engin Özkoç maske New York Trump chp grup başkanvekili Ağrı Belediye Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.