Sayan'a suikast emrinde bulunan zanlının kimliği ve konumu tespit edildi

Abdulkadir Aktürk isimli zanlı, sosyal medya üzerinden bir video mesaj yayınlayarak Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı hedef gösterdi. Kendisi hakkında skandal ifadeler kullanan ve suikast çağrısı yapan zanlı için açıklamada bulunan Sayan, ''Devletimiz 2 saatte bu alçağın inini buldu. İsviçre'de yaşıyor'' ifadelerini kullandı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, terör örgütü PKK'nın hedefi haline geldi.

Başkan Sayan'ı hedef gösteren HDP'li Abdülkadir Aktürk videolu mesaj yayınlayarak 'Sayan'ı susturun en fazla 20 yıl hapis yatarsınız' diye konuştu.

KİMLİĞİ VE KONUMU BELİRLENDİ

Suikast emri videosu üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, Aktürk'ün İsviçre'de yaşadığını tespit etti. Konuyla ilgili hukuki süreç başlatıldı.

''DEVLETİMİZ 2 SAATTE İNİNİ BULDU''

Skandal paylaşım hakkında sosyal medya üzerinden paylaşım yaan Sayan, ''Sayın bakanımızın talimatıyla, Ağrı İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere emniyet görevlilerinin titiz çalışması sonucu bu alçağın İsviçre’de yaşadığı, gerçek adının Abdulkadir Aktürk olduğu görülmüştür. Devletimiz 2 saatte bu alçağın inini buldu.'' ifadelerini kullandı.

Sayan'a suikast emrinde bulunan zanlının kimliği ve konumu tespit edildi ile ilgili etiketler Savcı Sayan İsviçre Ağrı Belediye Başkanı Abdulkadir Aktürk suikast

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.