Savcı Sayan, milli görüş kökenli başkanlara nal toplattı!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yılbaşında yapılacak programı sosyal medyadan paylaşmıştı. Savcı Sayan, Ağrı Merkez Cami'sinde akşam namazını müteakip, “Mekke’nin Fethi” münasebetiyle mevlit okuttu.

Ağrı, 2020 yılına Belediye Başkanı Savcı Sayan tarafından düzenlenen anlamlı etkinliklerle girdi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni yıla Mekke Fethi'ni kutlayarak girdiklerini, çocukları sevindirdiklerini, hastaları ziyaret ettiklerini ve anlamlı ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Savcı Sayan, milli görüş kökenli başkanlara nal toplattı!

MEKKE'NİN FETHİ İÇİN MEVLİD OKUTTU

Merkez Camiinde Mekke Fethi'nin yıl dönümü münasebeti ile düzenlenen programa katılarak burada cami cemaati ile bir araya gelen Belediye Başkanı Sayan, daha sonra İl Müftüsü Tandoğan Topçu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç ile birlikte cami kapısında belediye zabıtaları ile birlikte halka lokum ve kolonya ikram ettiler.

Sayan ve beraberindekiler, sevgi evlerinde kalan çocukları, huzurevinde kalan yaşlıları, kadın sığınma evinde kalanları, şehirde yardıma muhtaç insanların evlerini ve son olarak da hastanede yeni yıl ile birlikte dünyaya gözlerini açan 4'ü kız, 5 çocuğun ailelerini ziyaret ederek tebrik etti.

"MİLLİ GÖRÜŞ KÖKENLİ BAŞKANLARA NAL TOPLATTI"

Siyasi yaşamına CHP tabanında başlayan Savcı Sayan'ın, yılbaşında Mekke'nin Fethi'ni kutlaması, sosyal medyada, "40 yıllık milli görüşcü başkanlara nal toplattı" şeklinde yorumlandı.

Savcı Sayan, milli görüş kökenli başkanlara nal toplattı! ile ilgili etiketler Ağrı Yılbaşı Mekke Savcı Sayan mevlid
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.