Savcı Sayan fark attı! 25 kuruşa ulaşım

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, başlattığı örnek uygulamayla öğrecilerin kalbini kazandı. Sayan'ın müjdesini verdiği "Öğrencibüs" ile öğreciler 25 kuruşa ulaşımdan faydalanabilecek.

Ensonhaber'in geçtiği habere göre, 31 Mart seçimlerinde HDP'ye fark atarak Ağrı'yı AK Parti'ye kazandıran Savcı Sayan, göreve geldiği günden bu yana birçok başarılı çalışmaya imza attı.

Savcı Sayan'ın son uygulaması ise Öğrencibüs.

Savcı Sayan fark attı! 25 kuruşa ulaşım

ÖRNEK PROJE

Öğrencilere ulaşım ücretini adeta sakız fiyatına kadar düşüren Savcı Sayan, bu hizmetle kentteki öğrencilerin kalbini kazandı.

25 KURUŞA ŞEHİR MERKEZİ

Öğrencibüs'ü kullananlar, kent merkezine ulaşım için sadece 25 kuruş ödüyor.

Ağrı'nın öğrenci kenti olması için büyük bir gayret içerisinde olan AK Partili Savcı Sayan, gelecek yıl Ağrı'yı tercih edecek öğrencilere de birçok sürprizinin olacağını açıkladı.

Başkan Savcı Sayan, Öğrencibüs'ün direksiyonuna geçerek öğrencileri direkt olarak şehir merkezine götürdü.

Savcı Sayan fark attı! 25 kuruşa ulaşım ile ilgili etiketler Ağrı Öğrenci Savcı Sayan ulaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.