Savcı Sayan: Baykal'a sağlık operasyonu yapıldı!

24 TV'de Esra Elönü'nün sunumuyla yayınlanan Arafta Sorular programın bu haftaki konuğu Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan oldu. Sayan, Deniz Baykal ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Baykal'a kaset operasyonunun ardından sağlık operasyonu yapıldığını söyleyen Sayan, "Tedavi şekli bile yanlıştı" dedi.

Arafta Sorular programında Star yazarı Esra Elönü'nün sorularını yanıtlayan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Deniz Baykal ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Baykal'ın 17-25 Aralık'ta Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı'ndan 'Siyasette bir kumpas vardır. Siyasetin kazanması gerekir. Dolayısıyla biz bu anlamda Sayın Erdoğan'ın yanında mutlaka yer almalıyız birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz.' demek için randevu istediğini kaydeden Sayan, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cemil Çiçek'e gitti oradan çıkınca bir açıklama yaptı. Açıklamasında, 'Siyaset kazanmalı. Bu işte siyaset kazançlı çıkmalı. Bunun için elimizden ne geliyorsa, katkı yapmamız gerekiyorsa katkı yapmalıyız.' dedi. Makamına geldiğinde, randevu için sırasını beklerken randevusu iptal edildi. Neden iptal edildi bilmiyorum."

Savcı Sayan: Baykal'a sağlık operasyonu yapıldı!

Baykal'ın kriz geçirmeden 10 – 20 gün önce Erdoğan ile görüşmeye gideceğini ifade eden Sayan, "Görüşmek istiyordu daha randevu istememişti. Bizi topladı, 'Sayın Erdoğan ile görüşeceğim. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için, ülkenin dış politikası için biz birlikte mücadele edeceğiz. Ben aday olursam, adaylığımda bu süreçte bu minvalde gidecek. Milli ve yerli olacağız. Birbirimize düşmanlık, kin, haset beslemeden karşılıklı bir anlayış içerisinde biz bu işi götüreceğiz.' dedi." açıklamasında bulundu.

"BAYKAL'A OPERASYON YAPILDIĞI KANAATİNDEYİM"

Bu olaylardan sonra Baykal'ın beyninde pıhtı attığını kaydeden Sayan, şunları söyledi:

"Ondan sonraki süreci de biliyorum, ailesinden de dinledim. Sağlıklı gittiğine dair şüphelerim var. Ben Sayın Baykal'a operasyon yapıldığı kanaatindeyim. Kim ne derse desin. Şahsi kanaatim.

ESRA ELÖNÜ: OPERASYON DERKEN NASIL BİR OPERASYON?

Kaset 1. Operasyondu. Baykal'ın bu operasyon sonrasında yerli ve milli bir muhalefet duruşu sergileyeceğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la el ele vererek bu ülkeyi şahlandırıcağını düşünen güçler, bir operasyon daha yaptı. Sayın Baykal'ın sağlığıyla oynandı... Beynine pıhtı attı. Tedavi şekli bile yanlıştı

Ben planı da biliyorum, programı da biliyorum. Ben iyi bir siyasetçiyim. Tevazuunun dışına çıkarak kendimizi övmek ukalalık olarak algılanmasın. Ben Doğuyu da Batıyı da bilen Kürdü de Türkü de bilen dolayısıyla ikisi arasındaki köprüyü de iyi kurabilen bir vatandaşım.

Çünkü ben adaletten yanayım. Adalet, hak ve hukuk olunca arafta değilim. Tavrım nettir. Dolayısıyla ben büyün bunları biliyorum. Ben zamanında kürde yapılan işkencenin de hesabını soruyorum ben Devletteki yanlışlarında hesabını soruyorum. Terör örgütlerinden de hesap sormaya çalışıyorum. Belki gün gelecek bunuda canımla ödeyeceğim. Ama hiç umurumda değildir. 50'de şerefimle yaşamışım 70'de onursuz ölmüşüm 50'yi tercih ederim. Dolayısıyla bu süreç içerisinde ben CHP'ye hangi kumpasların kurulduğunu kumpas sebeplerinin ne olduğunu bir partner lazımdı onlara Türkiye Cumhuriyeti'ni istedikleri düzene getirmek için... Bu partner güçlü bir siyasi parti olmalıydı. Bu da CHP olacaktı. Fakat CHP'nin başındaki Deniz Baykal ve kadrosu buna müsaade etmiyordu dolayısıyla önce onu göndermek lazımdı bunu da yaptılar, becerdiler.

Sonra yavaş yavaş hareket etmeye başladılar istedikleri hıza ulaşamıyorlar. Bu hıza ulaşmaya çalışırken Sayın Baykal tekrar Anka Kuşu gibi küllerinden doğdu. Sayın Baykal Sayın Erdoğan ile irtibata geçip birlik olup, el ele verip bu ülkeyi tekrar şahlandıracağız dedi ve dediği andan itibaren 15 günlük bir süre içerisinde telefon trafikleri başladı sonra Sayın Baykal'a 2. Sağlık operasyonu yapıldı. Hastaneye götürüldükten sonra tedavi şekli bile yanlıştı. Ailesi bunu söylemekte cesaret edemiyor ama ben söylüyorum"

Savcı Sayan: Baykal'a sağlık operasyonu yapıldı! ile ilgili etiketler Savcı Sayan CHP Deniz Baykal kumpas

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.