Savcı Pars Türkiye'nin yeni gözdesi oldu! Mehmet Yılmaz Ak ağızları açık bırakıyor!

Pazar günleri Kanal D'de yayınlanan Yargı her Pazar akşamı akıllarda soru işareti bırakıyor. Heyecanın ve gerilimin hiç düşmediği Yargı'da asıl gözde Mehmet Yılmaz Ak'ın oynadığı Savcı Pars karakteri oldu.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrol oynadığı Yargı her Pazar akşamına damga vurmaya devam ediyor. Ancak dizide öyle bir karakter var ki Türkiye'nin yeni gözdesi oldu. O isim de Savcı Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak oldu.

Birçok hukukçunun yetenekli oyuncu karşısında şapka çıkarttığı Savcı Pars'ı oynayan Mehmet Yılmaz Ak hakkında "Savcı olmak için doğmuş" yorumları yapılıyor. Aslında izleyici Savcı Pars hakkında çoğu kez olumlub düşünmüyor.

Savcı Pars Türkiye'nin yeni gözdesi oldu! Mehmet Yılmaz Ak ağızları açık bırakıyor!

Ancak Savcı Pars'ın kişisel fikirlerinin mesleki kararlarını etkilememesinden oldukça etkilenen Yargı dizisi izleyenleri sinema ve dizi dünyasının Pars gibi karakterlere ihtiyacı olduğu konusunda hemfikir. Hatta o kadar ki Adliye koridorlarında Pars gibi hukukçuların yer almasını çok isteyenler bile sosyal medyada bu isteklerini dile getiriyorlar.

Savcı Pars Türkiye'nin yeni gözdesi oldu! Mehmet Yılmaz Ak ağızları açık bırakıyor! - Resim : 2

Öte yandan Yargı dizisinin 12 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümünün detayları da ortaya çıktı. Avukat Ceylin'in Engin'in hapiashaneden kaçmak için kendini zehirlediğini düşünmesi sonrası Engin hakkında gerçekleri de ortaya çıkarıyor.

Savcı Pars Türkiye'nin yeni gözdesi oldu! Mehmet Yılmaz Ak ağızları açık bırakıyor! ile ilgili etiketler Kanal D Yargı savcı pars mehmet yılmaz ak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.