Savcı Pars İçin Aranan Aşk Şükran Ovalı Oldu! İki Savcı Arasında Ateşli Bir Aşk Başlıyor!

Her karakteri başroller kadar ilgi çeken ve konuşulan Yargı dizisinin şüphesiz en dikkat çeken ismi Savcı Pars oldu. İzleyicinin de artık aşk yaşaması gerektiğini düşündüğü Pars için de aranan isim bulundu. Dizinin son bölümüyle kadroya dahil olan Şükran Ovalı, Savcı Derya rolüyle izleyicii şaşırtmaya hazırlanıyor.

Yargı Dizisinde hikaye o kadar etkileyici bir çember oluşturdu ki her karakter artık başroller kadar ilgi çekiyor. Öyle ki ilk bölümden bu yana gözlerin üzerinde olduğu Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Savcı Pars için de aranan kan bulundu diyebiliriz. Savcı Pars İçin Aranan Aşk Şükran Ovalı Oldu! İki Savcı Arasında Ateşli Bir Aşk Başlıyor!

Savcı Pars'ın aşık olacağı karakter diziye dahil oldu. Senarist Sema Ergenekon'un ters köşe yapmaya hazırlandığı bu ilişkinin diğer tarafından diziye Savcı Derya rolüyle katılan Şükran Ovalı oldu.

Savcı Pars İçin Aranan Aşk Şükran Ovalı Oldu! İki Savcı Arasında Ateşli Bir Aşk Başlıyor!

Savcı Pars İçin Aranan Aşk Şükran Ovalı Oldu

Şükran Ovalı misafir olarak yer aldığı dizilerden sonra ilk kez Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Savcı Derya karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu izleyiciyi ters köşe yapmaya hazırlanıyor.

Mehmet Yılmaz Ak'ın oynadığı Savcı Pars uzun süredir Avukat Seda ile karşılaşıyor, izleyici de bu ikili arasında bir aşkın filizleneceğini umuyordu. Ancak ters köşe konusunda deneyimli olan senarist bu ikilinin yerine Savcı Pars ve Savcı Derya arasında ateşli bir aşkın fitilini yakmak üzere.

Yargı 21. bölümüyle Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Savcı Pars İçin Aranan Aşk Şükran Ovalı Oldu! İki Savcı Arasında Ateşli Bir Aşk Başlıyor! ile ilgili etiketler Yargı Şükran Ovalı savcı pars
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.