Savaşta ölen Rus askerlerinin sayısı 30 bine yaklaştı...

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Savaşın başından bu yana yaklaşık 27 bin 400 Rus askeri öldürüldü” denildi.

Rusya- Ukrayna savaşı devam ederken, Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı Rus ordusunun kayıplarına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Savaşın başından bu yana yaklaşık 27 bin 400 Rus askeri öldürüldü" denildi.

Açıklamada ayrıca Rus ordusuna ait bin 220 tank, 2 bin 958 zırhlı araç, 555 topçu sistemi, 195 çoklu fırlatma roket sistemi, 89 uçaksavar savaş sistemi, 200 uçak, 164 helikopter, 2 bin 87 motorlu araç ve akaryakıt tankeri, 13 tekne, 416 insansız hava aracı, 42 adet özel birlik ve 95 adet seyir füzesinin imha edildiği belirtildi.

Savaşta ölen Rus askerlerinin sayısı 30 bine yaklaştı... ile ilgili etiketler Rus Ukrayna asker Savaş ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.