Savaşçı'nın Görkem'i Ekin Mert Daymaz'ın aşk yaşadığı isim bakın kim çıktı

FOX TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinde 'Görkem' karakterine hayat veren 30 yaşındaki model ve oyuncu Ekin Mert Daymaz'ın sır gibi sakladığı aşkı ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncu en son 'Baba Parası' filminde rol alan oyuncu Burce Yağmur Karabal ile sürpriz bir aşka yelken açtı.

2014 yılında modellikten oyunculuğa geçiş yapan Ekin Mert Daymaz, daha önce Hande Erçel, Eliz Sakuçoğlu, Simay Barlas ve Melisa Döngel ile aşk yaşamış ve son olarak ise Tuba Büyüküstün ile adı aşk dedikodularına karışmıştı.

Savaşçı'nın Görkem'i Ekin Mert Daymaz'ın aşk yaşadığı isim bakın kim çıktı

BURCE YAĞMUR KARABAL İLE YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Güneş'in haberine göre; Ekin Mert Daymaz, Yağmur Karabal ile aşk yaşıyor. 'Savaşçı' dizisinin çekimleri için Eskişehir'de olan Ekin Mert Daymaz'ı geçtiğimiz günlerde sevgilisi Burce Yağmur Karabal ziyaret etti. Çift, dizinin sezon finali yapmasıyla tatile çıkacak.

Savaşçı'nın Görkem'i Ekin Mert Daymaz'ın aşk yaşadığı isim bakın kim çıktı - Resim : 2

 

 

Savaşçı'nın Görkem'i Ekin Mert Daymaz'ın aşk yaşadığı isim bakın kim çıktı ile ilgili etiketler Ekin Mert Daymaz Savaşçı Burce Yağmur Karabal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.