Savaşçı'nın Astsubay Görkem İlbeyli'si Ekin Mert Daymaz'ın yeni projesi belli oldu

Savaşçı dizisinin final yapmasından sonra sessizliğe bürünen ve adı son günlerde oyuncu Melisa Şenolsun ile aşk dedikodularına karışan 31 yaşındaki oyuncu ve manken Ekin Mert Daymaz yeniden bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

FOX TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Savaşçı’da Astsubay Görkem İlbeyli karakterine hayat veren Ekin Mert Daymaz sonunda yeniden ekranlara geri dönüyor. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren ve sonunda bir karara varan Daymaz, Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar adlı dizide rol alacak. Daymaz’a başrollerde Melisa Aslı Pamuk eşlik ederken ikilinin göstereceği performans ise hayranları tarafından yakın takibe alınacak.

 Savaşçı'nın Astsubay Görkem İlbeyli'si Ekin Mert Daymaz'ın yeni projesi belli oldu

Sadece dizi ile sınırlı kalmayan ve sinema filmi içinde hazırlık yapan Ekin Mert Daymaz, NE Film tarafından hazırlıkları devam eden Obsesyon adlı yapımda Ege Kökenli ile birlikte rol alacak.

EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR?

2 Aralık 1990 tarihinde Hollanda’da dünyaya gelen Ekin Mert Daymaz, çocukluğunu Çatalca’da geçirmiştir. Lise döneminde basketbol oynamaya başlayan Daymaz sakatlandıktan sonra modellik yapmaya başlamıştır.

2013 yılında katıldığı Best Model of The World yarışmasında 3. olan Ekin Mert Daymaz, Not Defteri adlı dizinin ardından Çilek Kokusu ve Hayat Sevince Güzel adlı yapımlarda rol aldı. Ağlama Anne ve Gençliğim Eyvah’ın ardından da son olarak FOX TV’deki Savaşçı dizisinde Astsubay Görkem İlbeyli karakterine hayat verdi.

Savaşçı'nın Astsubay Görkem İlbeyli'si Ekin Mert Daymaz'ın yeni projesi belli oldu ile ilgili etiketler Ekin Mert Daymaz Melisa Aslı Pamuk beIN Connect Hayaller ve Hayatlar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.