Savaşçı Yeva kimdir? Güneş Zavrak kimdir, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

FOX TV ekranlarıdna 5. sezonu yayınlanan Savaşçı dizisinde Yeva karakteri ilgi görmeye devam ediyor. Yeva karakterini oynayan Güneş Zavrak kimdir, kaç yaşında? Güneş Zavrak hangi dizilerde oynadı?

Savaşçı Yeva kimdir? Savaşçı dizisinin 5. sezonu ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan Yeva karakterini oynayan Güneş Zavrak kimdir, kaç yaşında?

SAVAŞÇI YEVA KİMDİR?

GÜNEŞ ZAVRAK HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Güneş Zavrak, 25 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Hacettepe Spor Bilimleri Teknolojisi Bölümü'nden mezun olan Güneş Zavrak, ilk oyunculuk deneyimini Pis Yedili dizisiyle gerçekleştirmiştir.

Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında? Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı?

Güneş Zavrak, Kaybedenler Kulübü filminde hayat verdiği Ceyda karakteri ile de tanınmaktadır. Son olarak 2018 yılında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde rol alan ve Mine karakterini canlandıran Güneş Zavrak, 1.72 metre boyunda ve Oğlak burcudur. Zavrak son olarak Savaşçı dizisinde Yeva karakteri ile ekranlarda yer almaktadır.

Savaşçı Yeva kimdir? Güneş Zavrak kimdir, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Savaşçı savaşçı yeva kimdir güneş zavrak kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.