Savaşçı yeni sezonu ne zaman başlıyor? 2.sezon fragmanı izle

Savaşçı yeni sezonu ne zaman başlıyor? Heyecan ve gerilim dolu sahneleri ile izleyicileri ekranları başına kilitleyen Savaşçı'nın yeni sezon yayın tarihi belli oldu. İzleyiciler ise yeni sezon tarihini araştırmaya başladılar. Aynı zamanda 2.sezonun fragmanı yayınlandı. İşte Savaşçı 2.sezon fragmanı izle! Savaşçı yeni sezonu ne zaman başlıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Savaşçı yeni sezonu ne zaman başlıyor? Heyecan ve gerilim dolu sahneleri ile izleyicileri ekranları başına kilitleyen Savaşçı'nın yeni sezon yayın tarihi belli oldu. İzleyiciler ise yeni sezon tarihini araştırmaya başladılar. Aynı zamanda 2.sezonun fragmanı yayınlandı. İşte Savaşçı 2.sezon fragmanı izle! Savaşçı yeni sezonu ne zaman başlıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Savaşçı yeni sezonu ne zaman başlıyor? 2.sezon fragmanı izle

SAVAŞÇI KONUSU

Fox Tv’nin iddialı yapımlardan biri olan Savaşçı dizisinde Özel Kuvvetler Komutanlığı diğer adıyla bilinen Bordo Bereliler’in hikayesi anlatılıyor. Bordo Berelilerden oluşan ve Albay Kopuz yönetimindeki Kılıç Timi ülke içinde ve sınır ötesinde devleti ve milleti düşman saldırılarına karşı koruyor. Türk ordusunun göz bebeği olan Bordo Bereliler özellikle sınırdan ülkemizde girmeye çalışan teröristlere karşı verdikleri çetin mücadelenin anlatıldığı Savaşçı da aynı zamanda asker kimliği dışında var olan hayatlarını yaşamaya çalışan askerleri konu ediniyor.

Savaşçı dizisinin yeni sezonu ile ilgili ayrıntılar gelmeye başladı. Anıtkabir ziyaretinin yer verildiği fragman heyecan yarattı. Bordo Bereli olarak bilinen, Özel Kuvvetler Komutanlığı’na bağlı Kılıç Timinin hikayesinin anlatıldığı Savaşçı, Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok'un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. vatan sevgisisni her türlü değerin üstünde gören Kılıç Timi, Türk Birliğine bağlı Kıbrıs, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Doğu Türkistan ve Özbekistan katılan yeni aslanlarıyla ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye'nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Çünkü, “Türk budur! Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir!” Çünkü Kılıç Türkiye’dir ve onlar için, “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!” 

SAVAŞÇI 48. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı dizisi 10 Haziran pazar akşamı ekrana gelen 48. bölümüyle ekran macerasına ara verdi. Sürprizlerle dolu sezon finalinin her anını büyük bir dikkatle takip eden izleyiciler, finalde beklenmedik sahnelere tanık oldu. Savaşçı son bölüm finalinde öldü sanılan Leyla’nın ortadan kaybolması kafaları karıştırır. Bu arada Kopuz Albay Leyla’yla ilgili önemli bilgilere ulaşır. Ancak Seyfi’den gelen bir istihbarat Leyla’nın başta Yüzbaşı Kağan olmak üzere, Kılıç Timi’ne saldırı planları içinde olabileceği ihtimalini yükseltir. Bağlantılı olduğu yapının yönlendirmesiyle harekete geçen Leyla, sonunda şeytani hamlesini yapar...

SAVAŞÇI OYUNCULARI

Üsteğmen Serdar Türkmen ( Fırat Albayram ) : Üsteğmen Serdar Ankaralıdır. Kılıç Timin’de Yüzbaşı Kağan’dan sonra en yetkili kişidir. Üsteğmen Serdar neşeli ve kurnaz bir adamdır. Aynı zamanda oldukça zekidir. İlk askerlik yıllarında işkence görüp, travma yaşamıştır. Kılıç Timi böyle bir yarası olan arkadaşları Üsteğmen Serdar’ı geri kazanmak için hep mücadele verecektir.

Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat ( Burç Kümbetlioğlu ) : Başçavuş Bayram ise Erzurumludur. Kılıç Timinde yaşça büyük olan kişidir. Bu yüzden abileri olarak davranır. Tam bir Anadolu çocuğudur. Evli olan Üsteğmen Serdar’a askerliğe dönme teklifi gelince hiç düşünmeden kabul eder ve Kılıç Timi’ne katılır.

Astsubay Üstçavuş Galip Aygün ( Bahadır Vatanoğlu ) : Üstçavuş Galip ise Gazianteplidir. Üstçavuş Galip diğer askerler ile çok iyi anlaşır. Neşeli ve komik olan Üstçavuş Galip diğer asker arkadaşı ile aynı kıza aşık olur. Aynı kızın için amansız mücadele veren ikili vatan söz konusu olduğunda tek bilek olur.

Astsubay Kıdemli Başçavuş Selçuk Yenilmez ( Doğan Bayraktar ) : Kıdemli Başçavuş Selçuk ise saf ve temiz bir köy çocuğudur. Anadolunun yetiştirdiği temiz köy çocuğu güne gelince tam bir vatan koruyucusu olacaktır. Başçavuş Selçuk oldukça sabırlı ve fedakar bir askerdir.

Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu) Çanakkaleli. Murat, Kağan’ın çok güvendiği, makul, soğukkanlı, bilgili bir adam. Operasyonlarda Kağan’ı dengeleyen, kararlara mantık getiren bir asker.

Uğur Biçer (Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş) Denizlili. Genç ve bekar astsubay. Can arkadaşı Galip'le birlikte Kılıç Timi'nin enerjisi.

Savaşçı yeni sezonu ne zaman başlıyor? 2.sezon fragmanı izle ile ilgili etiketler Savaşçı yeni sezon fragmanı izle ne zaman başlıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.