Savaşçı son bölüm izle! 33.bölümde neler olacak, fragman izle

Fox TV ekranlarının fenomen dizisi Savaşçı 32. bölümü ile bu akşam yayınlandı. Her bölümü izleyici tarafından büyük ilgi ile izlenenen dizisi bu akşam yayınlanan bölümünden sonra haftaya neler olacağı ise merak konusu. Çatışma sahneleri ile gerilimin yükseldiği dizi reyting yarışında da zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. 25 Şubat'ta yayınlanacak yeni bölümde neler olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte 33.bölüm Savaşçı fragmanı izle! Haftaya izleyicileri neler bekliyor? Detaylar haberimizde...

Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Savaşçı bu akşam 32. bölümü ile ekranlara geldi. Her bölümünde olduğu gibi bu haftada soluksuz izlendi. Hikayesi ile herkes tarafından beğenilen diznin yeni bölümde neler yaşanacağını herkes merak ediyor. Peki haftaya izleyicileri neler bekliyor? İşte Savaşçı 33. bölüm fragmanı izle... Merak edilen sorunun cevabı detayları haberimizde....

44

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kılıç Timi'nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı'da gerilim tırmanıyor!

Kuzgun'un ateşiyle Kutalmış General ve ona siper olan Emre yere düşmüşlerdir. Yüzbaşı Kağan, vuruldular diye endişelenirken, Kuzgun planının ikinci kısmını devreye sokar. Kalabalık terörist grubu köyü kuşatır ve Kılıç Timi, Türkmenler'le birlikte teröristlere karşı koymaya çalışır. Ama Galip'le iletişimin kesilmesi, timde paniğe sebep olur.

OYUNCULAR KİM?

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak),Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz),Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen),Burç Kümbetlioğlu (Başçavuş Bayram Bayat), Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu), Uğur Biçer (Üstçavuş Emre Durmuş), Bahadır Vatanoğlu (Astsubay Galip Aygün), Hakan Dinçkol (Başçavuş Turan Hüseyinoğlu), Nazan Diper (Selver Bozok), Doğan Bayraktar (Üstçavuş Selçuk Yenilmez), Onur Özaydın (Kubilay Ketenci), Zeynep Elçin (Yıldız Bozok), Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kırlangıç), Yeliz Akkaya (Hatice Bayat), Zeki Ocak (Sami Çelik), Münire Apaydın (Handan Hemşire), Ali Tarık Fındık (Astsubay Çavuş İlyas Karaca), Necmettin Çobanoğlu (Necati Türkmen), Atakan Işıktutan (Üsteğmen Muhabere ), Serhat Nalbantoğlu (General), Yıldırım Gücük (Ruhi), Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay)

SAVAŞÇI HİKAYESİ NEDİR?

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer’in yer aldığı yeni dizi “Savaşçı”, FOX’ta!

333

BERK OKTAY

2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Show TV'de daha önce yayınlanan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırmaktadıydı. Nisan'da Fox (Türkiye)'de başlaması planlanan Savaşçı dizisinde başrol oynuyor.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY

Türk dizi oyuncusu. İki yıl İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan sanatçı daha oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde devam etti. Ayrıca Plato Film, "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimi de almıştır.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle yıldızı parladı.Yedi Güzel Adam isimli dizide de Zehra karakterine hayat verdi. Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterini canlandırmaktır.

ESAT MURAT SEREZLİ

Türk sinema ve dizi oyuncusu. İstanbul’da dünyaya geldi. Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli nin oğludur Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünde okudu. Okul yıllarından tibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı. Çalışırken, zaman zaman oynadığı reklamlarla gittikçe daha çok dikkat çeker oldu. Profilo Küçük Ev Aletleri için çektiği 4 reklam başarı kazandı, yıllarca hatırlanan, en sevilen reklamlardan oldu. Kristal Elma kazandı. Hemen ertesi sene Axess için yarattığı Komiser Kemal tiplemesi de büyük beğeni topladı ve o reklamlar da Kristal Elma kazandı.Ekran önü macerası gittikçe hızlanan Murat Serezli, kamera arkasında yapmakta olduğu özel efekt, 3 boyutlu animasyon ve yönetmenlikten bir miktar uzaklaşarak oyunculuk ve sunuculuk yapmaya yöneldi.Birçok sinema filmi, dizi ve sitcomun ardından, “Av Mevsimi Ve Devrim Arabaları ”’ndaki drama performansları ününü arttırmasına yetti. Özel gecelerde sunucukları ve reklam seslendirmeleri ile de bilinen oyuncu, İyi Beslen Mutlu Yaşa adlı programın ardından, 2013 yılında da Atv'de Kapanmadan Kazan programını sunmaya başladı.

ALİCAN ALBAYRAK

2 Nisan 1987 tarihinde İzmir' de dünyaya gelen oyuncu ailesinin tek çocuğudur. Öğrenim hayatına İzmir' de başlayan Alican, üniversiteyi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde okumuştur.

Spora çocuk yaşta başlamış ve her zaman, sanatı ve sporu bir arada yürütmüştür. Karşıyaka Spor Kulübü' nün alt yapısında geçen 8 senenin sonunda hayatının geri kalanında tiyatroya ağırlık verdi.

İlköğretimin bir kısmını Özel İzmir Lisesi, ortaöğrenimini Özel Ege Lisesi ve liseyi Karşıyaka Şemikler Lisesi'nde tamamladı. Lise yıllarında artık geleceğe dair fikirleri netleşen Alican yoğun bir programla Güzel Sanatlar Fakültesi giriş sınavlarına, İzmir Güzel Sanatlar Oyuncuları özel Tiyatrosu'nda hazırlanmaya başladı. Bu yoğun hazırlık süreci sonrası 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi - Güzel Sanatlar Fakültesi/Oyunculuk Ana Sanat Dalı öğrenimine hak kazandı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda stajını tamamlayan ve ABD' ye giden oyuncu, burada bir süre workshoplara katılıp ülkesine geri döndü. Televizyon kariyerine 2011 yılında başlayan Albayrak günümüzde hala aktiftir.

SAVAŞÇI 33.Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ama yayınlanınca sitemizde olacak.

Savaşçı son bölüm izle! 33.bölümde neler olacak, fragman izle ile ilgili etiketler Savaşçı 33bölüm fragmanı izle haftaya izleyicileri neler bekliyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.