Savaşçı ne zaman başlayacak? 2021 Savaşçı yeni sezon ayrılan ve gelen oyuncular!

FOX TV ekranlarında yeni sezona bomba gibi geri dönmeye hazırlanan Savaşçı dizisinden beklenen haber geldi. Yeni oyuncu kadrosu ile yine adından söz ettirmeyi başaran Savaşçı dizinden ayrılan isimlerde belli oldu. Savaşçı yeni sezon ne zaman başlayacak?

FOX TV ekranları ile özdeşleşen dizilerden birisi olan Savaşçı, uzun bir aranın ardından yeniden izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. 5. sezonunda 100. bölümden başlaması beklenen Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunda yine birbirinden muhteşem isimler yer alacak.

Savaşçı Ne Zaman Başlayacak?

Daha önceden Pazar akşamları FOX TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin yeni sezonunun final yapması gündemde olan Sen Çal Kapımı’nın yerine Mart ayında Cumartesi akşamları başlaması bekleniyor.

Savaşçı ne zaman başlayacak? 2021 Savaşçı yeni sezon ayrılan ve gelen oyuncular!

Savaşçı Dizisi Ayrılan ve Yeni Gelen Oyuncular

Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Savaşçı ne zaman başlayacak? 2021 Savaşçı yeni sezon ayrılan ve gelen oyuncular! ile ilgili etiketler Savaşçı Savaşçı yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.