Savaşçı kadrosuna bir yakışıklı daha!

FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı, kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin kadrosuna son olarak Sertan Erkaçan katıldı.

FOX'un Limon Film imzalı dizisi 'Savaşçı', üç sezondur seyirciden büyük ilgi görüyor. Pazar akşamlarına damga vuran dizi, sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyirciyi ekran başına topluyor.

EKİBE YENİ SOLUK

Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Müjde Uzman ve Gaye Turgut Evin gibi ünlü isimleri buluşturan 'Savaşçı'nın kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Savaşçı kadrosuna bir yakışıklı daha!

SÜRPRİZ BİR KARAKTERE HAYAT VERECEK

Doğan Ümit Karaca'nın yönettiği dizinin ekibine son olarak Sertan Erkaçan katıldı. Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı dizide Erkaçan, timdeki askerleri kurtarmaya çalışan sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Savaşçı kadrosuna bir yakışıklı daha! - Resim : 2

Savaşçı kadrosuna bir yakışıklı daha! ile ilgili etiketler Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.