Savaşçı Finalinde Albay Kopuz'dan Kılıç Timi Mesajı! Orta Asya'da Yeniden Doğuyorlar!

FOX TV ekranlarının efsane dizisi Savaşçı final bölümüyle hayranlarını üzerken yeni oyuncuların büyük bir hüsran yaşatması dikkatlerden kaçmadı. Kötü planlama ile birlikte gelen senaryo sonrasında diziye katılan isimlerin ayrılması Savaşçı finalinin kaçınılmazlarından oldu. Ancak son sahnede Kılıç Timi mesajı adeta akıllara kazındı.

4 sezonun ardından 5. sezonu ile yeniden hayranlarının karşısına çıkan Savaşçı dizisi büyük hayal kırıklıklarına neden oldu. Berk Oktay ile Gaye Turgut Evin’in kadrodan ayrılmasından sonra büyük bir yıkımın yaşandığı Savaşçı dizisi yeni sezonda reytinglerinde oldukça uzağında kalarak, kendisinden beklenen performansı da verememişti.

Bir türlü başlamayan yeni sezonla birlikte ilk tanıtım fragmanının yayınlanması ve kadronun tamamına yakınının değişmesi bir anda herkesi şaşkına çevirmişti. Tamer Karadağlı ve Ediz Hun ile birlikte kadroya dahil olan Erkan Meriç, Serenay Aktaş, Anıl Tetik ve Ekin Mert Daymaz’dan oluşan yeni isimler büyük bir gelecek vaat etmişti. Ancak beklenen reyting bir türlü gelmeyince az da olsa homurdanmalar baş göstermişti.

Savaşçı Finalinde Albay Kopuz'dan Kılıç Timi Mesajı! Orta Asya'da Yeniden Doğuyorlar!

Ocak ayında başlayan Savaş dizisinin çekimleri bir anda askıya alınınca önce Cumartesi günleri boşaltıldı ve sonrasında nihayet Nisan ayı birlikte Savaşçı 5. yeni sezonu başlamış oldu. Ancak yeni sezonda özellikle Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisinin çok tutulması Savaşçı’nın işini iyice zorlaştırdı.

Albay Kopuz'dan Kılıç Timi Mesajı!

Tamer Karadağlı’nın şok bir kararla Savaşçı dizisinden ayrılmasından sonra yaprak dökümü peş peşe geldi. 6 bölüm sonra diziden ayrılan Karadağlı’nın yerine 6 yeni isim daha katılsa da Savaşçı, kaybettiği reytingleri geri kazanamadı.

Savaşçı Finalinde Albay Kopuz'dan Kılıç Timi Mesajı! Orta Asya'da Yeniden Doğuyorlar! - Resim : 2

109. bölüm ile final yaparak 5. sezonunda ekranlara erken veda etmek durumunda kalan Savaşçı dizisi hayranlarını oldukça üzdü. Ancak dizinin finalinde verilen bir mesaj da dikkatlerden hiç kaçmadı. Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyince herkes bir anda şaşkına uğradı.

Bu final belki Savaşçı dizisinin sonu oldu ama Kılıç Timi için bir başlangıç olacağının da sinyallerini vermiş oldu.

Savaşçı Finalinde Albay Kopuz'dan Kılıç Timi Mesajı! Orta Asya'da Yeniden Doğuyorlar! ile ilgili etiketler Savaşçı kılıç timi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.