Savaşçı Dizisinden Dev Transfer! Birçok Diziden Ünlü Oyuncu Diziye Dahil Oldu! Fox TV Gene Yaptı Yapacağını

Diziye dahil olan ünlü isimlerin oynayacakları karakterler de belli oldu. Furkan Ak, Beşiktaş'ın kardeşi olan Alper Subaşı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Fox TV'de ekranlarında yayınlanan Savaşcı dizisi, sezon boyunca izleyenlerin yeni bölümlerini büyük bir merakla beklemesinin ardından, Nisan ayında sezona açılış yaptı. Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlandığı Cumartesi akşamları ekranda yayınlamaya başlayan dizi yenilenmiş kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. 5.inci sezonuyla ekranda olmakta olan Savaşçı dizisinde oynayacak ünlü isimler de belirlendi.

Savaşçı Dizisinden Dev Transfer! Birçok Diziden Ünlü Oyuncu Diziye Dahil Oldu! Fox TV Gene Yaptı Yapacağını

Kadroya Dahil Edilen Ünlü İsimler

 

Kadroyu yenileyen Savaşcı dizisinde olan isimler, Sarp Leventoğlu, Murat Serezli, Tamer Kardağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi alanında ünlü isimler oldu.

Savaşçı Dizisinden Dev Transfer! Birçok Diziden Ünlü Oyuncu Diziye Dahil Oldu! Fox TV Gene Yaptı Yapacağını - Resim : 2

İddialı olan diziye tam 6 isim daha katıldığı açıklandı. Buna göre yeni olan isimler, Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren Savaşcı olarak açıklandı.

Savaşçı Dizisinden Dev Transfer! Birçok Diziden Ünlü Oyuncu Diziye Dahil Oldu! Fox TV Gene Yaptı Yapacağını - Resim : 3

 Yeni İsimlerin Rolleri

 

Diziye dahil olan ünlü isimlerin oynayacakları karakterler de belli oldu. Furkan Ak, Beşiktaş'ın kardeşi olan Alper Subaşı olarak izleyici karşısına çıkacak. Yener Gürsoy, terör odakları tarafından Türkiye'nin güney sınırı ve sınır ötesi çalışma yapması için gönderilmiş Çakal isimli bir teröristi canlandıracak. Selim Erdoğan ise Şiyar kod adı olan bir örgüt liderini oynayacak. 

Savaşçı Dizisinden Dev Transfer! Birçok Diziden Ünlü Oyuncu Diziye Dahil Oldu! Fox TV Gene Yaptı Yapacağını - Resim : 4

Emre Fakıoğlu Çakal'ın aynı iş içinde olduğu Artin kod adlı terörist rolünde olacak. Orhan Gediz ve Beyza Eren anne babaları terör saldırısında  kaybetmiş iki Türkmen kardeşler olarak rol alacaklar. 106. bölümü itibariyle izleyici karşısında çıkacak yeni oyuncuların dizi çekimleri Eskişehir'de tüm hızıyla devam ediyor.

Yapımcılığını Limon Yapım Hayri Arslan'ın yönetmenliği eşliğinde Eray Koçak'ın üstlendiği senaryosu ise Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı dizi cumartesi akşamlarının sevilen dizisi olarak ilgi görüyor.

Savaşçı Dizisinden Dev Transfer! Birçok Diziden Ünlü Oyuncu Diziye Dahil Oldu! Fox TV Gene Yaptı Yapacağını ile ilgili etiketler Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.