Savaşçı Dizisinde Gidenin Yerine Yenileri Geldi! 1 Ünlü Gitti 6 Yeni Oyuncu Geldi! Tamer Karadağlı’nın Vedası Muhteşem Oldu

Fox TV ekranlarında cumartesi akşamları gelen Savaşçı dizisi beşinci sezonu başlaması sonrasında istenilen reytingleri alamadığı söylentileri sürekli devam ediyor. Murat Serezli ile Sarp Leventdoğlu'nun beraber dizinin başrolünde bulunuyor.

Fox TV ekranlarında cumartesi akşamları gelen Savaşçı dizisi beşinci sezonu başlaması sonrasında istenilen reytingleri alamadığı söylentileri sürekli devam ediyor. Murat Serezli ile Sarp Leventdoğlu'nun  beraber dizinin başrolünde bulunuyor.

Bu kadroya Tamer Karadağlı da Albay Oktay Göktürk karakterini canlandıran deneyimli oyuncu bu öyküye adeta yeni bir güç kattı. Altı bölümlük anlaşan Tamer Karadağlı'nın diziye katkıları uzun sürmedi. Oyuncu anlaşması bitince ayrıldı. Böylelikle Albay Oktay Göktürk karakterini sahneleyen Tamer Karadağlı diziye veda etti.

Savaşçı Dizisine Yeni Gelenler Ne Zaman Katılacak

 

Albay Oktay Göktürk diziye vedası gerçekleşti. Tamer Karadağlı yaptığı açıklamada ilk zamanlarda söylediği gibi dizide sadece altı bölüm kaldı. Fakat ünlü oyuncunun ayrılmasından sonra önemli gelişmeler yaşanıyor.

Savaşçı Dizisinde Gidenin Yerine Yenileri Geldi! 1 Ünlü Gitti 6 Yeni Oyuncu Geldi! Tamer Karadağlı’nın Vedası Muhteşem Oldu

Savaşçı dizisinde heyecanı bol sahneler ve aksiyon dolu bölümler olmasını sağlayacak altı yeni karakterin kadroya dahil olması yüz altıncı bölümde olacak. Bu yeni isimlerle birlikte Savaşçı dizisi bir hayli iddialı olacağa benziyor. 

Savaşçı Dizisine Yeni Dahil Olanların İsimleri

 

Savaşçı dizi kadrosuna Tamer Karadağlı'nın gitmesinden sonra gelen yeni isimleri düşünüyor. Ediz Hun, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Serenay Aktaş ve Ekin Mert Daymaz gibi güçlü isimleri Savaşçı ailesine kattı. Şimdi ise altı yeni oyuncuya kapılarını aralıyor. Dizinin 22 Mayıs Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan yüz altıncı bölümde bu deneyimli oyuncuları görmüş olacağız. Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz, Beyza Eren Savaşçı ailesine dahil oluyor.

Yapımcılığını Limon Yapım Hayri Arslan, Eray Koçak ise yönetmenliğini üstlendi. Süleyman Çobanoğlu senaryosunu kaleme alıyor. Yüz altıncı bölüm itibariyle takipçileri ile buluşacak olan dizi yeni gelen isimlerle birlikte çekimlere Eskişehir'de büyük bir hızla devam ediyor. Savaşçı Dizisi her cumartesi saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

Savaşçı Dizisinde Gidenin Yerine Yenileri Geldi! 1 Ünlü Gitti 6 Yeni Oyuncu Geldi! Tamer Karadağlı’nın Vedası Muhteşem Oldu ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.